RESTAURANT-EETHUIS EREN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 54 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant-Eethuis Eren. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 20:06 Erg lekker, goed warm en frietjes knapperig dus pluspunt sla was beetje olieachtig heb ik niet opgegeten
24 dec 2023 om 9:54 Iets wat ik niet gewend ben bij eren Maar.mijn eten was koud en dan is het minder lekker. Bezorging was mooi op tijd en altijd vriendelijk
21 dec 2023 om 14:59 They called me on the phone and told me there are no more chicken breasts, my order is being canceled but I haven't received my money back yet. I dont got nothing for my money!! But they ask my evaluation. :) it was amazing!
8 dec 2023 om 6:32 Het vlees was lekker maar de rijst was echt niet lekker was ongelooflijk nat niet goed gekookt en plakkerig geen aanrader verder alles oke
17 nov 2023 om 21:54 Lekkere pizza en snel bezorgd. Warm en goed gevuld.
29 okt 2023 om 19:10 Lekker, salade goed, alles warm
27 okt 2023 om 21:14 Lekker eten en zeer vriendelijke bezorger.
27 okt 2023 om 19:45 Het eten was niet meer warm.pizza was nadat ik hem had opgewarmd wel erg lekker! Bezorger erg aardig
14 okt 2023 om 17:45 De bestelling was niet goed geleverd, we kregen 3 pizza’s in plaats van 5. Daarna wel 1 extra pizza gekregen. Echter, wel andere pizza’s gekregen dan besteld. Pizza was niet lekker.
9 okt 2023 om 9:16 Quick delivery and friendly gentlemen who delivered the food at our place. Fries and snacks were good, pizza a bit tasteless/ dry.
28 sep 2023 om 1:00 Okay, this is my favorite pizza in Eindhoven from now on. Plus I had the nicest deliverer at my door.
9 sep 2023 om 18:16 Lekker eten, snelle bezorgen en super lieve bezorger