RESTAURANT-EETHUIS EREN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 63 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant-Eethuis Eren. Meer weten? Ontdek meer

3 mei 2024 om 19:36 Net klaar toen ik binnenliep, en wederom errug lekker…
21 apr 2024 om 21:29 1ste keer besteld. En het was goed ervaren. Niet te lang gewacht en het eten was heerlijk
6 apr 2024 om 23:15 Broodje doner niet te eten. Wat jammer!
5 apr 2024 om 21:54 Altijd super goeie kwaliteit en lekker.
4 apr 2024 om 19:41 Altijd lekker en snel
30 mrt 2024 om 0:26 Kortom weer lekker eten en goede spareribs. Was een goede portie en me buikje was vol.
23 feb 2024 om 20:06 Erg lekker, goed warm en frietjes knapperig dus pluspunt sla was beetje olieachtig heb ik niet opgegeten
24 dec 2023 om 9:54 Iets wat ik niet gewend ben bij eren Maar.mijn eten was koud en dan is het minder lekker. Bezorging was mooi op tijd en altijd vriendelijk
21 dec 2023 om 14:59 They called me on the phone and told me there are no more chicken breasts, my order is being canceled but I haven't received my money back yet. I dont got nothing for my money!! But they ask my evaluation. :) it was amazing!
8 dec 2023 om 6:32 Het vlees was lekker maar de rijst was echt niet lekker was ongelooflijk nat niet goed gekookt en plakkerig geen aanrader verder alles oke
17 nov 2023 om 21:54 Lekkere pizza en snel bezorgd. Warm en goed gevuld.
29 okt 2023 om 19:10 Lekker, salade goed, alles warm